Кривава "джинса"

25 червня 2013, 18:35
Власник сторінки
Політик
0
254
Кривава  джинса

Цинізм політика немає меж....

У політичній боротьбі використовується все, навіть смерть. Один політик, який називає себе європейським, пропіарився навіть на резонансному ДТП із СБУшниками. 

Він гнівно гримав і вимагав парламентського контролю. Хоча не уточнив який саме це буде контроль. Особисто самого політика? Тоді це піар  на лихові і крові. Чи це буде контролювати ТСК? Але де постанова? Тоді це знову цинічний і бридкий піар!..

«Боротьбу» «красивого» з СБУшниками, - один з яких уже помер, - проілюстрували надто великим коментарем «Надзвичайні новини» Костянтина Стогнія. Цей коментар підхопили інтернет-ресурси. Зокрема, сайт ТСН.


Журналісти з «надзвичайних» навіть не наважилися це інтерв’ю якось прокоментувати. Бридко! Запах дуже стійкий і неприємний. Попахує звичайною «джинсою». 

Чому цей сам політик не бере під контроль ДТП у Сумах під час якого п’яний зек в’їхав у зупинку і вбив двох людей? Чому не контролює ДТП у Тернопільській області, в результаті якого перекинувся автобус і людей госпіталізували ( http://rkm.kiev.ua/kalejdoskop-sobytij/75463/). Можливо тому, що політик не збирається балотуватися у тих краях? 

Це не перший випадок цинічного піару на лихові. «Тренувався» європейський цинік на справі Оксани Макар. Тоді він також говорив про парламентський контроль. Поки говорив - Тетяна Бахтеєва домовилася про літак і транспортування дівчини, яка постраждала від нелюдів, у Донецьк. Саме той Донецьк, вихідців з якого «красивий та амбітний» політик порівняв  зі щурами.

Бридко! Прикро! І удвічі бридко та прикро усвідомлювати що на цей піар витрачені чималі гроші….
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: СБУ,джинса,Катеринчук,Європейська партія України,Бридко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.