Бровари і басейн відмасажовано

15 лютого 2013, 01:26
Власник сторінки
Голова партії УДАР у м. Бровари, Кандидат в МЭРЫ Броваров
0
328
Бровари і басейн відмасажовано

Цієї суботи у Броварах покажуть казку-виставу про те, як депутати у дітей басейн забирають

У суботу, 16 лютого, о 12:00 у Броварах відбудеться театралізована акція протесту проти намірів місцевої влади «прихватизувати» громадський басейн та остаточно забрати у школярів можливість займатись плаванням безкоштовно. Про це “Маєш право знати” повідомили активісти броварської громадської ініціативи “Басейн – дітям”!

Громадські активісти прямо перед басейном (вул. Возз’єднання, 13а) обіцяють показати виставу-казку «Як депутати у дітей басейн забирають?» та у жартівливий спосіб продемонструвати присутнім схему, за якою єдиний у місті діючий громадський басейн фактично перетворюють у «приватну власність» кількох місцевих «регіоналів».

Цей басейн вже давно є об’єктом «посиленого інтересу» окремих броварських можновладців. І хоч формально він числиться на балансі комунального підприємства «Оздоровчо-реабілітаційний центр», проте всією інфраструктурою закладу, в яку свого часу було вкладено десятки мільйонів бюджетних коштів, сьогодні розпоряджається приватне підприємство «Феско». Директор підприємства, голова місцевої депутатської земельної комісії Сергій Федоренко також є очільником броварського осередку Партії регіонів, проте більш відомий як особистий масажист Миколи Азарова“, – сказано у повідомленні.

Як відомо, на найближчий сесії Броварської міської ради, що відбудеться 21 лютого, депутатипланують внести зміни до статуту КП «ОРЦ», згідно з якими “колишній шкільний басейн остаточно буде закрито для школярів та юних спортсменів, а всім майном та доходами одноосібно розпоряджатиметься колишня підлегла Федоренка, а нині депутатка-«регіоналка» Людмила Жеребцова“.

Наприкінці повідомлення зазначено, що “акція організована незалежними громадськими активістами, тому відбудеться без використання партійної символіки“.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.