Як мені відмовили на телеканалі "СТБ"

04 лютого 2013, 21:33
Власник сторінки
Журналіст
0
601

Газетні шпальти та метро рясніють оголошеннями ворожок. Та невже українці такі довірливі, що вірять у здібності цих людей?

Рекламне оголошення у метро. «Учасниця «Битви екстрасенсів-2» допоможе зцілити від хвороб, знайти кохання…». Взагалі-то непогано. Бо якщо немає чим пишатися, доводиться хизуватися. Та невже я піду до цієї людини тільки тому, що вона відома за шоу (а це шоу, будьте впевнені) – і не просто ж чай пити, а долю змінювати… 

Я тричі проходив співбесіду на телеканалі СТБ. Тричі мені відмовляли. Не шкодую, що не потрапив туди – сприймаю усе по-філософськи: не взяли – воно на краще. Якраз на один із таких проектів мене й запросили в якості журналіста. Шоу називалося «Феномен», а моє творче завдання полягало в написанні історії героя, який володіє феноменальними здібностями. Себто, я мав створити портрет майбутнього учасника шоу. І про яку об’єктивність телешоу та «Битви екстрасенсів» зокрема можна казати? Тому моя вам порада – стережіться ворожок, особливо учасниць всіляких шоу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.