Як депутат від БЮТу «заливав сливу» на відпочинку в Ялті

02 вересня 2013, 19:20
Власник сторінки
0
171

Літо, море, сонце, ялтинський санаторій «Нижня Ореанда», де дуже люблять проводити свої літні канікули народні депутати України за наші з вами народні гроші.

Так ось, у серпні поточного року в цьому санаторії відпочивав від важких депутатських буднів один з опозиційних депутатів від партії «Батьківщина». Як розповіли мені мої друзі, які стали невимушеними свідками його відпочинку, у санаторії він відрився по повній.

Цим депутатом є істинний опозиціонер з партії «Батьківщина» Шульга Володимир Петрович, якому притаманні моральні та етичні якості європейського політика. Але коли мені розповіли про витівки цього європейця та показали деякі фото його відпочинку, я прийняв рішення написати цю статтю. Народ повинен знати правду!  
Так я нагадаю, що пан Шульга провів свої депутатські канікули у закритому від простого люду елітному санаторії «Нижня Ореанда», який знаходиться на березі Чорного моря.  Відпочиваючі жодного разу не бачили цього політика тверезим, він постійно проводив час у місцевих барах напиваючись до безтями. Гучно розповідаючи про власні політичні заслуги та наголошуючи, що тільки на ньому одному тримається партія «Батьківщина».  
Так тривало днями та ночами, вранці «пом’ятий» депутат випливав на пляж, похмелявся та знову починав пиячити. Деякі чоловіки заздрили такому міцному здоров’ю депутата, а жінки відводили дітей, що б останні не бачили таких слуг народу, які відверто ганьблять нашу державу.
Але саме головне відбулось в останній день перед від’їздом Шульги, коли він орендував яхту та влаштував грандіозну вечірку з дівчатами легкої поведінки, на честь свого від’їзду. Те що відбувалось на яхті, яка недалеко дрейфувала від берегів санаторію шокувало деяких літніх відпочиваючих. Сексуальні оргії відбувались прямо на палубі цієї яхти та були виставлені на огляд відпочиваючих, а крики задоволених дівчат змушували жінок та дітей щонайшвидше переходити на інший бік пляжу.  Поряд з тим, дуже п’яна кампанія декілька разів намагалась взяти на абордаж пропливаючі мимо кораблі з туристами, і тільки завдяки майстерним діям капітанів вдалося уникнути зіткнень та людських жертв.
Ця вечірка продовжувалось увесь день та майже усю ніч. Однак вночі трапилась ще одна історія за участю цієї компанії на чолі з «Джеком Воробйом» - нардепом Шульгою. Так у них закінчилось спиртне і вони були змушені причалити до набережної санаторію, де знаходився бар. Але на їх нещастя він вже був закритий.
Намагання знайти бармена для поповнення запасів спиртного закінчились невдачею, тому розлючений Шульга влаштував дебош біля бару. В приступі агресії через відсутність випивки він перевертав та нищив лежаки, а також розтрощив умивальник у вбиральні на пляжі.
І дуже добре, що у цей час ніхто не потрапив під гарячу руку нардепа. Бо мабуть було так, як в 2011 році, коли В.Шульга у припадку агресії у Сумах побив 11-річного школяра.
Мораль цієї статті така: не даремно для наших народних обранців зроблені окремі санаторії, бо їх не можна допускати до звичайних людей, їх можна тримати лише окремо, в будівлі Верховної Ради, в комітетах, в санаторіях, їхніх броньованих авто, при цьому тільки під охороною. Не вони від нас ховаються за спинами охоронців, а держава охороняє нас від таких горе-обранців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: яхта,дебош,опозиціонер,«Батьківщина»,Шульга,санаторій «Нижня Ореанда»,палуба,Сексуальні оргії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.