У Кличка були більш важливі справи, аніж День незалежності України

01 вересня 2013, 11:12
Власник сторінки
0
129

Скинута маска УДАРівського патріотизму...

Що означає День незалежності для пересічного українця? Думаю, це свято об’єднання в єдину незалежну державу земель, які у всі історичні часи якимось чином належали українському народу.
Це свято національного об’єднання і незалежності від всіх зовнішніх ворогів і конкурентів. Тому і святкувати варто об’єднуючись, разом – на майданах, родинами, великими компаніями – всім загалом.

image

Однак не всі так розуміють національне свято. Віталія Кличка навіть у День незалежності, який є виключно родинним святом – святом великої національної родини – тягне кудись за кордон. Його не тягне до українського народу, він звик до спілкування з німцями та американцями. Яким чином ще можна пояснити участь в європейському байкерському пробігу 24 серпня? Може ще й бажанням зайвий раз попіаритися перед західними покровителями. Та хіба має це переважувати патріотичні почуття?
А може у Кличка невірно розуміють суть свята. Може вони вважають, що День незалежності і святкувати потрібно незалежно. Незалежно від всіх – партнерів, конкурентів, простого українського люду.
А минулого року, якщо пам’ятаєте, Віталій відсвяткував День незалежності України за кордоном, виставивши в інтернеті фотографію з жовтою футболкою, на якій був напис англійською мовою: «Democracy. Freedom. Independence». О це й все святкування. Може і нам варто перейти на англійську – до біса ту українську! Продамося іноземним спонсорам і будемо піаритися англійською, щоб вони все добре розуміли без перекладача.
Та думаю, що Україна ще не збідніла на патріотів, які на відміну від Кличка, сповнені любові до своєї землі і до свого народу. Сподіваюсь, що українці спроможні дати оцінку не лише показовому патріотизмові Кличка, коли він один-два рази на рік стрибає з прапором по рингу, а справжньому ставленню Кличка до України, яке проявляється у його повсякденному житті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Кличко,Патріотизм,продажність,день незалежності,святкування,пробіг,24 серпня,європейські байкери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.