ВО «Свобода» з 2 вересня розпочне старт Президентської кампанії

26 серпня 2013, 08:11
Власник сторінки
0
163

Вересень місяць в усіх асоціюється з початком чогось нового

Діти ідуть в школу, у студентів  розпочинається навчання у Вузах, а ВО «Свобода» розпочинає з 2 вересня активну підготовку до Президентських виборів 2015 року.

З приходом до ВР свободівці вирішили що отримали  славу, повагу та довіру людей, і на хвилі цієї ейфорії вирішили, що зможуть зробити Тягнибока керівником країни. Чесно кажучи мало в це все віриться. Памятається на парламентських виборах вони взяли  менше всіх відсотків – навіть менше ніж їх «закляті» вороги комуністи, і це вже не кажучи про відсотки які взяли Ударівці з Батьківщиною.
Тим не менше, «Свобода» починає з вересня окремо від своїх друзів з «Батьківщини» та «Удару»  підготовку до президентської кампанії. І це не дивлячись на нещодавні гучні заяви свободівців про висунення всією опозицією єдиного кандидата, і називали вони прізвище абсолютно не Тягнибока. Вочевидь з кожним днем ситуація в об’єднаній опозиції все складніша і складніша, і кожен починає сунути ковдру в свій бік.
І схоже, що свободівці ідучи «семимильними» кроками до влади мають намір у своїй передвиборчій кампанії використовувати всі можливі заборонені засоби для досягнення своїє мети.
Так, на сьогодні іде підготовка до відкриття в кожному районному центрі країни передвиборчих штабів, які за всіма правилами партизанщини свободівці будуть маскувати під громадські приймальні. Все ж таки пригодився історичний досвід їх попередників з ОУН-УПА. Відповідно паралельно з цим відбувається попередній підрахунок коштів необхідний для безперебійного   функціонування  своїх районних партизанських угруповань, яким надана команда проводити масову агітацію та вихваляння ВО «Свободи» та її прекрасного і вірного Україні лідера Тягнибока.
Але основним козирем в діяльності передвиборчих штабів ВО «Свободи» буде формування на їх базі закритих груп з особливо перевірених, спеціально підготовлених та вірних «партії» прибічників, головною задачею яких буде, як ви гадаєте що? Правильно! Головною задачею уде проведення широкомасштабних підпільних акцій чорного піару, і тут саме цікаве – ці акції будуть спрямовані не проти провладного, а проти своїх «побратимів» і борців проти «режиму», а саме проти лідерів «Удару» і «Батьківщини».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: ОУН-УПА,Тягнибок,2015,президентські вибори,ВО «Свобода»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.