Навіщо піп Виговський з Вінниці підриває авторитет церкви?

07 грудня 2013, 09:18
Власник сторінки
0
600
Навіщо піп Виговський з Вінниці підриває авторитет церкви?

У Вінниці священник Сергій Виговський постійно скоює злочини проти авторитету церкви, і йому це сходить з рук.

У Вінниці священник Сергій Виговський постійно скоює злочини проти авторитету церкви, і йому це сходить з рук. Його духовне керівництво досі не вказало, що, людина сповнена  пороків і гріха, не може служити Господу та визволяти християн від сил темряви. 

Сьогодні у родини Виговських - більше гектара землі майже в самому центрі Вінниці, з них лише десять соток отримані законним шляхом! Все інше він незаконно захопив у міста. Загалом вся ця земля коштує від одного до 1,5 мільйона $.

Останній шматок землі, на якому Виговський зараз розбудовує свій маєток,  він  відібрав  у доньки сусіда Наталії Антонишиної, скориставшись її беззахисним становищем.  
Поряд з будинком родини Виговських Дмитро Антонішин (її батько) збудував одноповерховий будинок і гараж на вулиці Івана Богуна на початку 90-х.  У нього було троє дітей – Наталя, Олександр і Андрій. Вони й отримали право на спадщину після смерті батька в 2005 році.  Коли Наталія почала оформлювати свою спадщину, проти неї раптово дивним чином порушили кримінальну справу, звинувативши у пожежі, і тут же запроторили у психіатричну клініку.

- Потім батюшка приїжджав до мене у лікарню і до лікарки моєї підходив. Одного разу він приїхав разом з братом удень, коли була моя лікарка, щоб я виписала брату доручення, аби він міг займатися моїми документами. Він казав, що в нього є серйозні люди, що він мені допоможе. Йому моя лікар відповіла, що я не маю права у лікарні щось підписувати і давати доручення, - каже Наталія. - Потім батюшка знайшов мою маму, Сашу та мене у лікарні і підняв крик, що нібито сусідка, колишня співмешканка батька, вже продає мою хату, що це все незаконно. Я віддала мамі всі документи, а вона віддала їх батюшці Виговському, який обіцяв у всьому розібратись. Я ж не думала, що Виговський може нас обдурити.
Мати, Любов Антонішина, коли віддавала документи, щиро вірила, що святий отець хоче допомогти її дітям. А хіба може бути інакше? Це ж батюшка!

Взимку 2008 року Наталію Антонішину визнали недієздатною та призначили її опікуном старшого брата Олександра Антонішина.  Саме його руками піп Виговський реалізував задуману ним схему і заволодів будинком, який мав належати Наталі на правах спадкоємиці. Від своєї долі спадщини Олександр після смерті батька відмовився на користь сестри. Але «рятівник людських душ» Сергій Виговський зумовив чоловіка продати батьківський будинок від імені Наталії. Коли Наталія повернулася з лікарні, піп Виговський був уже власником будинку її батька, розвалив його, а з будівельних матеріалів, плит перекриття, бетонних блоків і перемичок почав будувати на його місці свій, новий маєток. Її мати, Любов Антонішина, бачила на власні очі, як люди попа Виговського руйнували будинок. Вона намагалась їх зупинити, та її ніхто не послухав.

На місці розваленого будинку Наталії родина «святого отця» швидкими темпами зводить собі хороми, і це вже третій їхній будинок лише на вулиці І. Богуна. А ще дві хати мають в Пирогово, і за розмірами такі, що в кожній з них можна розмістити дитячий садок.
Навіщо такі палаци служителям Господа? Цікаво, за які кошти вони побудовані? Чи не за ті пожертви, які віруючі несуть на побудову храму Стрітення Господнього?! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.