Серед проплачених владою мітингувальників у Києві відзначились і вінничани

26 листопада 2013, 14:57
Власник сторінки
0
145
Серед проплачених владою мітингувальників у Києві відзначились і вінничани

У відповідь на протести європейськи налаштованих громадян, що наразі відбуваються по всій Україні – від Львова до Донецька, партія регіонів влаштувала анти-євромайдан.

У відповідь на протести європейськи налаштованих громадян, що наразі відбуваються по всій Україні – від Львова до Донецька, партія регіонів влаштувала анти-євромайдан на Михайлівській площі.Основна частина провладних мітингувальників – працівники бюджетної сфери, пенсіонери та молодь. Більшість з них не приховує, що приїхали до Києва не за власним бажанням, а за гроші. 

 
- Я знаю, що тут платять від 60 до 100 гривень на день, - розповів мешканець Донецька 19-річний Андрій, - я – студент, мені пообіцяли і прогули не зараховувати, і грошенят підкинути – така перспектива особисто мені дуже подобається. За те, що я в руках тримаю прапор, мені заплатять по 100 гривень за день.
Вінничани, які відправилися до Києва, також розділились на два табори – одні підтримували гучний Євромайдан, інші – брали участь у невеликих масовках влади. 
 
Проти майбутнього своїх дітей 
 
- Я не розумію, як можна виступати проти свого майбутнього і майбутнього своїх дітей, - обурюється активний учасник київського Євромайдану 
 вінничанин Василь Бойко. – Та нехай би скільки не платили, ніколи б не пішов за регіоналів з їхніми Митними союзами! Хіба ж моя совість має ціну?! Але за словами вінничанина, найбільше його вразила присутність у Києві своїх земляків, що підтримували альтернативний майдан від влади.

- Вінниця – це ж велике село, так у нас кажуть. Ми ж знаємо тут один одного, - продовжує Василь Бойко. – Мені так неприємно було зустрічати своїх знайомих серед проплачених регіоналами мітингувальників на Михайлівській площі. Я таких чоловіків із двадцять зустрів, то вони 
 швиденько привіталися і бігом пішли геть – думаю, їм соромно.

Як попи агітують за Росію й проти Євромайдану 
 
Та найбільше учасника Євромайдану вразила присутність серед опонентів одного з вінницьких священників, який агітував за дії чинної влади.- Серед молодиків я упізнав молодшого Виговського – сина священника Сергія Виговського. – Добре його знаю, бо теща ходить до храму на Електромережі, і нас з дружиною по великих святах залучає паски святити чи воду. Тож я знаю, що він там працює священником. Так от, цей батюшка був серед учасників антиєвромайдану, агітував молодь, листівки роздавав. Хіба ж це дозволено робити священникам? Знаю, що його батько теж займався політичною агітацією, коли Януковича обирали – тоді вся церква Московського патріархату до цього вдавалась, а тепер й син пішов по стопах батька – агітує за провладну партію.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.