Як кролик-«Сєня» до «корита скаче»

14 січня 2013, 11:48
Власник сторінки
0
8326

Ось пройшли парламентські вибори 2012. ПР здобула практично те, на що і сподівалася, а Юлія Володимирівна Тимошенко проґавила те, на що так розраховувала - свободу. Чому, спитаєте ви?

Я трохи розповім вам, бо дійсно наболіло. Набридло бути маріонеткою на важелях. По перше, хто я був? Ким я став? І ким мене хочуть зробити?  Колись давно, коли створювався БЮТ, ми з моїми товаришами стояли пліч опліч, та відстоювали демократію, у яку вірили. Тоді Анатолій Кривонос був нашим лідером у м. Бровари, а я його головним помічником. І завдяки нам двом, у нашому місті завжди був гарний результат на виборах по БЮТ. Але потім, коли місцева влада побачила у нас двох загрозу, вони попросту клонували наш осередок у м. Бровари, і жодної людини від БЮТ не потрапило у місцеву раду, звісно і Мені з Кривоносом теж не пощастило. Йшов час, і ось прийшли ці вибори у парламент.

Ми сподівалися що керівництво партії - Яценюк і Турчинов, дійсно гідне свого статусу керівників, та звісно, побаче у Кривоносі кандидата, який здатен пройти у парламент, та звільнити Юлію Тимошенку. Але ж ні, думаючи «одним місцем», вони, нібито, обрали кандидата по нашому округу, такого собі перевертня з Фронту Змін - Кищука Олега. Гидота, яка ще до виборів нагребла собі землі у с. Княжичі, будучі депутатом районної ради, та ще і не з БЮТ, а з практично, провладної партії - Фронт Змін. Слід зазначити, що політична партія УДАР має вочевидь набагато розумніше керівництво, бо підібрали гідного кандидата, розумного, чесного. Ми усіма силами допомагали йому, бо знали, що цю заразу -Кищука знімуть все рівно. Але ж Кищук, прийшовши, відразу відмовився від співпраці з кандидатом від партії УДАР Павлом Різаненком, та ще і на своїх виступах постійно поливав його брудом. Слава богу його таки зняли на користь Різаненко. Павло став народним депутатом, який гідний того місця. Окрема, слід відзначити великий вклад у знищення партійного результату Батьківщини і агента ПР, друга Олега Кищука – Антона Нестеренка, який знищив найкращих членів комісії від Батьківщини.

І що ви думаєте? Одразу після виборів, цей самий Кищук, почав рейдерський захват партії Батьківщина у м. Бровари, чому саме у місті, бо Броварський район йому не потрібен, він і так його. Не дивлячись на наш опір, Анатолія Кривоноса – патріота, рішенням обласного бюро, було злочинно знято з посади голови партії у м . Бровари, перевертня Кищука, було призначено у керівний орган місцевої партії - Бюро. Хвала богу, мені вдалося стати ВО голови партії, щоб не допустити ніяких незаконних дій з боку цих Арсеніївських прихвостней. Звісно, зрозуміло, нащо в БЮРО увели Кищука, щоб пізніше захопити все. А цей Кищук, не гідний, не тільки бути членом Бюро, а і називатися членом партії Батьківщина. Рейдер з великої букви - Кищук і зараз слухається тільки обласне керівництво партії і зовсім не прислуховується до нашої думки.

Звісно такі дії прикриває новий лідер Батьківщини - Арсеній Петрович Яценюк. Нащо спитаєте ви? А я нагадаю! Коли створили Фронт Змін, та пхнули Арсенія у президенти, нащо, щоб наша Юля не пройшла. Хто фінансував? Ті ж самі люди, які фінансують президента Януковича. Потім Юлю за грати, а Арсенія на трон Батьківщини, щоб у кінці кінців приборкати Юлін БЮТ. А як же це зробити? За допомогою таких Кищуків, Полочанінів, Турчинових та інших добродіїв.

Взагалі треба брати приклад не з Турчинова, Яценюка та Ко. А з людей та партій чесних! Таких як УДАР та СВОБОДА.

І на останнє, мене з Анатолієм багато питають друзі чи, не боїтесь ви, що виженуть з партії. Боюсь, але знаю, що такі патріоти, як ми потрібні усім партіям.

Ось і думайте! Я був патріотом, став патріотом і буду патріотом!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,БЮТ,Яценюк,Турчинов,Батьківщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.