Страховая компания "ЛАФОРТ" лишится лицензии на ОСАГО?

02 березня 2013, 02:28
Власник сторінки
Страховой агент
0
462

Страхову компанію «Лафорт», яка могла зібрати в минулому році близько 100 млн грн страхових премій на ринку «автоцивілки», не можуть знайти ні регулятор, ні потерпілі в ДТП.

В ході планової перевірки страхової компанії «Лафорт» - одного з найбільших страховиків українського ринку ОСАГО-ОСАЦВ - Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері ринків фінансових послуг, не виявила офіс компанії за місцем реєстрації. «Наші фахівці склали акт і готують листи в податкову службу та правоохоронні органи», - заявили  у прес-службі регулятора. Не знайшли ні офісу страховика, ні його персоналу та постраждалі клієнти, які влаштували стихійне збори біля вже колишнього центрального офісу СК в Києві за адресою вулиця Довнар-Запольського, 9/10. 50-60 осіб обмінялися контактами і вирішили писати колективні скарги в Нацкомфінуслуг. За їх словами, ДТП, після яких вони отримали право на виплату, відбувалися з кінця 2011 року, більшість випадків - в середині 2012 року.

Міські телефони страховика вже кілька днів відключені, сайт компанії не працює, а паперове оголошення на дверях колишнього офісу свідчить, що постраждалі можуть подавати документи на отримання страхового відшкодування в ТОВ «Фінанс-Лайн». Ця компанія знаходиться в Києві на вулиці Сагайдачного, 10/5А, де раніше знаходився центральний офіс СК «Добробут». Поспілкуватися з представниками «Фінанс-Лайн»  не вдалося. За вказаним в оголошенні номером телефону спрацьовував автовідповідач: просили залишити контактні дані в разі бажання купити поліс і обіцяли, що фахівці компанії «зв'яжуться протягом доби».

детально читайте на"Автополис"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: страхование украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.