Танець на кістках

02 липня 2013, 10:34
Власник сторінки
0
315

Активісти молодіжного неформального руху «С14», незареєстрованого крила ВО «Свобода», отримали чіткі вказівки керівництва щодо організації виїзду у с. Врадіївку

І знову ми стаємо свідками незрозумілих та недоступних для сприйняття нормальної людини вчинків співробітників правоохоронних органів. Впевненість у власній безкарності внаслідок заможності своїх батьків, невеличке, але вже своє становище у суспільстві наштовхують на неадекватні та по суті нелюдські вчинки молодих людей у погонах.

26 червня липня п.р. двома співробітниками МВС України була зґвалтована та жорстоко побита 29-річна мешканка с. Врадіївка, що на Миколаївщині. Зі слів потерпілої, били троє людей, а зґвалтували двоє, відомі, у тій місцевості діти «мажорів», молоді «подаючі сподівання» правоохоронці: лейтенант міліції, племінник прокурора Заводського району м. Миколаєва Дмитро Поліщук та капітан міліції Євген Дрижак. Останній взагалі запевняє, що перебував на чергуванні. А третім був Сергій Рябиненко, який не ґвалтував, лише бив як нелюд. Наразі потерпілу вертольотом було доставлено у Миколаїв.

Однак одним людям приносить лихо та горе, іншим піар та вигоду. Так, активісти молодіжного неформального руху «С14», незареєстрованого крила ВО «Свобода», отримали чіткі вказівки керівництва щодо організації виїзду у с. Врадіївку з метою прийняття активної участі у акціях протесту з приводу вказаних подій.

За інформацією джерела із ВО «Свобода», представники Міжнародного фонду «Відродження» вже зв’язались із «свободівцями» для обговорення питання щодо фінансування їх участі у організації ряду акцій протесту у с. Врадіївка та Миколаєві, бажано із його розвитком на кшталт єгипетських заворушень.

І правду кажуть: «кому війна, а кому і мати рідна»…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.