Особистий рай художника Олексія Томіна

14 вересня 2017, 01:46
Власник сторінки
Видеоблогер
1
45
Особистий рай художника Олексія Томіна

14 вересня відбудеться відкриття виставки видатного українського художника Олексія Томіна “Мій особистий рай”

У арт-галереї “Візантія” відбудеться урочисте відкриття виставки видатного українського художника Олексія Томіна  під назвою “Мій особистий рай”.

Виставка представляє серії картин різних періодів творчості О.Томіна, які народжені душею і серцем  і несуть енергію світла і добра. Перебуваючи в своїм раю творчості, художник звертався до міфології, історії, духовної тематики, теми ню і створював своєрідні химерні фантазії-роздуми. Цей водночас цікавий і складний живопис розкриває потаємні райські куточки душі митця, створює надчасовий прояв, який дозволяє  вести  діалог з Олексієм  навіть після його переходу в той світ назавжди.

На виставку запрошені відомі діячі культури та політики. Акредитація журналістів на відкриття виставки за телефоном: +38(063) 99 22 446

Про автора: Томін Олексій Георгійович (1961-2016)

Український живописець, графік, монументаліст. Відомий, як  майстер міського архітектурного пейзажу, історичного філософсько-духовного фігуративного живопису. Працював у техніках акварелі, олійного живопису та оригінальній техніці з використанням фактури деревини і левкасу.Особливе місце в творчості займав монументальний розпис. На базі класичної школи живопису О.Томін створив свій напрямок олійного живопису, де відчуваеться вплив модерну та вплив віртуозного володіння акварельним живописом.

Роботи зберігаються в Музею історії Києва та в музеях міста Нешвілл (США) і Бохум (Німеччина), в приватних колекціях понад тридцяти країн світу; а також у колекції митрополіта Володимира (Сабодана), прикрашають приміщення Адміністрації Президента України.

Захід проходитиме за підтримки винного бутіку “In Vino”.

Дата  і час проведення: 14 вересня 2017, початок о 18:00

Місце проведення: арт-галерея “Візантія”, вул. Пушкінська, 21, Київ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: художник,украинский художник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.