ДУХОВНИЙ РОЗВИТОК РАКЕТНОЇ БРИГАДИ

02 червня 2017, 17:46
Власник сторінки
0
37
ДУХОВНИЙ РОЗВИТОК РАКЕТНОЇ БРИГАДИ
свящ. Артем Капиця

ДУХОВНИЙ РОЗВИТОК ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РАКЕТНОЇ БРИГАДИ

Стан фактичної війни в Україні ставить перед військовослужбовцями складні завдання, вирішення яких є необхідною передумовою для здобуття перемоги. Волонтерське і капеланське служіння – це та посильна допомога нашому війську, яку разом з усім суспільством нині надає українська Церква.

Так, зокрема у ракетній бригаді міста Хмельницького допомогу в вихованні як молодих воїнів, так і досвідчених учасників АТО надає нещодавно призначений указом правлячого архієрея – митрополита Антонія військовий капелан Хмельницької Єпархії УПЦ Київського Патріархату ієрей Артем Капиця, який сам є учасником бойових дій на Сході.

2 червня 2017 року з військовослужбовцями ракетної бригади згідно з планом відділу щодо роботи з особовим складом військовим капеланом ієреєм Артемом Капицею була проведена тематична лекція про історію Першого Вселенського Собору, а також свята Вознесіння та Святої Трійці.

В ході заняття представники командування ознайомили особовий склад з планом роботи бригади, стосовно якого озвучені відповідні накази про проведення цілої низки внутрішніх заходів у військовій частині.

Особлива увага звертається на духовний розвиток військовослужбовців, підтримку високого рівня їх морально-психологічного стану, спрямування їх на ефективне вирішення бойових завдань, морально-етитчні аспекти в міжособистісних стосунках у колективі. Це і становить основні завдання виховної та капеланської служб.

Питання, які піднімались під час нинішньої зустрічі, вказували на актуальність теми. У керівництва частини є сподівання, що настанови, які прозвучали з вуст капелана та командування бригади знайшли відгук у душах військовослужбовців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.