В Києві -- велика прем'єра "Американської мрії": наші в Америці

04 травня 2017, 20:54
Власник сторінки
журналист
0
70

5 травня о 20:20 у кінотеатрі «Україна» розпочнеться вечірка, а о 21:00 відбудеться прем’єрний показ стрічки «Американська мрія. У пошуках правди».

5 травня о 20:20 у кінотеатрі «Україна» розпочнеться вечірка, а о 21:00 відбудеться премєрний показ стрічки «Американська мрія. У пошуках правди». З нагоди виходу документального фільму у прокат на прем’єру до Києва завітає дублерка Jaimie Alexander у серіалі Blindspot на телеканалі NBC, одна із героїнь фільму – Тетяна Родина.

Що ж до самого фільму, то у стрічці глядачі побачать 8 успішних історій українців, які не так давно покинули Батьківщину та досягли успіху за океаном.

У мотивувальному кинІ знялися співачка Міка Ньютон, голлівудська акторка Тетяна Родина, чемпіон MLS Дмитро Коваленко, відомий лікар Юрій Мельник, програміст із Twitter Арсен Костенко, винахідник Вадим Чаленко, професор колумбійського університету Юрій Шевчук, спортивний юрист Олена Жирнова.

«Ми навмисно відшукали у США українців із різних сфер життєдіяльності, щоби довести, що шлях нагору таки існує і його таки можливо подолати навіть у несприятливих, чужих і дуже некомфортних для себе умовах. Через це у нас вийшла дуже пристойна мотивувальна історія, яка точно заставить глядача задуматися і проаналізувати, що саме у нас йде не так…» - зазначає Володимир Мула, режисер д/ф «Американська мрія».

Робота над фільмом тривала рік. Зйомки картини проходили на початку 2016 року протягом двох місяців у чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.


«У фільмі розкривається неголлівудська Америка. Наші герої потрапили із тепличних умов в умови жорсткого пресингу. Ми підібрали людей, які змогли перебороти у собі цей чорний квадрат, цю безодню. Вони зробили неможливе, зробили 300…500 %. Тому деякі глядачі, що уже подивилися фільм кажуть: «Ееее… ні, друзі! Ми краще залишимося в Україні, у наших умовах, аніж будемо поневірятися там!» - розповідає Микола Васильков, сценарист фільму.

Прем’єра фільму відбудеться 5 травня о 21:00 у кінотеатрі «Україна». Придбати квитки можна

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Киев,Кинопремьеры
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.