Відомий французький співак чарівно виконав українську пісню і зняв на неї відео

13 березня 2017, 19:30
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
32
Відомий французький співак чарівно виконав українську пісню і зняв на неї відео

Французький виконавець Paul Manandise (Поль Манондіз) записав пісню українською мовою "Небокрай", а також зняв на неї кліп. Відеоробота Paul вже розміщена на відеохостингу YouTube.


Французький виконавець  Paul Manandise (Поль Манондіз) записав пісню українською мовою "Небокрай", а також зняв на неї кліп. Відеоробота Paul вже розміщена на відеохостингу YouTube.

Як заявлено на офіційному сайті виконавця, Поль Манондіз — французький співак, який здобув Золотий приз Королівської Консерваторії Брюсселя.

Репертуар пісень французькою, англійською, а з недавніх пір і українською мовами.

Співак народився в Брюсселі. У 20 років Поль переїхав у Париж, де розвивав свій талант, співпрацюючи зі звукозаписними компаніями. Поступово вливаючись в місцевий шоу-бізнес, отримав перший контракт з E. M. I. , в якості композитора.

З 2015 року Поль живе в Україні, зі своєю дружиною. Як повідомляється, співак подавав заявку на участь у "Євробаченні-2017" від України з піснею "War is lonely", однак не пройшов попередній відбір.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.