Працівники Святошинського медичного закладу лікували власним мистецтвом

07 березня 2017, 20:50
Власник сторінки
Журналіст
0
97
Працівники Святошинського медичного закладу лікували власним мистецтвом

Співробітники Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Святошинського району презентували свої творчі роботи у стінах медичного закладу.

Картини, вишиті бісером та стрічками; зроблені власноруч прикраси та ніжні квіти, в’язані іграшки, серветки, квітчана жилетка, оздоблені рожевими квітами наволочки, лялька-мотанка, рушник, вишитий портрет Тараса Шевченка зі словами «В сім’ї вольній, новій ми тебе не забули, Тарасе» – речі, які доводять, що українські медпрацівники – талановиті люди, які лікують не лише тіло, а й душі.

Ідея презентації творчості робітників ЦПМСД №3 є колективною. Ініціатором заходу стала директор центру – Крамаренко Леся Володимирівна. Метою виставки є порадувати пацієнтів та показати, що лікарі можуть лікувати ще й духовно.

«Ми проводимо велику частину свого життя на роботі. Але не знаємо, хто чим захоплюється у позаробочий час. Так з’явилась ідея створити виставку. Якби не цей захід, ми б і не здогадувалися, який талант мають наші колеги», – розповідає головна медична сестра Інна Цюрко.

На виставці представлені роботи завідувача, лікаря загальної практики – Катерини Дзюбак, старших медсестер Людмили Мохонько та Людмили Кадикової, медсестер Надії Шило, Наталії Рядняної, Поліни Гуровської, Руслани Тимошенко, Ірини Карій, Ірини Антонюк, Олександри Смик, лікарів загальної практики Марини Тарасюк та Валентини Гладишевської, медичних статистиків інформаційно-аналітичного відділу, бухгалтерів та ін. Є й чоловічі мистецькі шедеври – картини «Андріївський узвіз» та «Лебідь» завідувача, лікаря загальної практики Ігоря Страшинського.

Кожен бажаючий може відвідати виставку за адресою вулиця П. Курінного, б.2.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: медики,виставка,лікарі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.