Подвійний удар від НКРЕ

31 січня 2017, 11:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
36

Ми відстоюємо зняття усіх штучних бар’єрів та надмірного податкового та регуляторного тиску з наших вітчизняних виробників.


Сьогодні НКРЕ на своєму засіданні планує вшестеро підвищити вартість нестандартного приєднання до електричних мереж як для нових генеруючих потужностей, так і для споживачів. Це подвійний удар по економіці та енергетиці!

З одного боку, це нищить нову альтернативну енергетику, створювати нову генерацію стане невигідно, а це монополізація ринку. З іншого боку, обкладає ще одним величезним “податком” виробників та інвесторів, які хочуть збудувати якийсь завод, будинок, будь-що.

Таке рішення – ще один крок на шляху руйнування української промисловості, енергетики, конкуренції та інновацій!

Я пропоную діаметрально протилежну політику. Ми відстоюємо зняття усіх штучних бар’єрів та надмірного податкового та регуляторного тиску з наших вітчизняних виробників.

Спрощення та здешевлення підключення до мереж, причому не тільки електричних, це перший пункт в промисловому пакеті реформ, запропонованому фракцією РПЛ у цьому році!

Створення максимально привабливих умов для української промисловості – це робочі місця для наших людей. Що може бути важливіше?!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: енергетика,Радикальна партія,НКРЕ,Олег Ляшко,фракція РПЛ,українські виробники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.