Український шоу-бізнес. Співачка Ксанті

20 січня 2017, 18:41
Власник сторінки
0
498
Український шоу-бізнес. Співачка Ксанті

Що відбулося в сучасному українському шоу-бізнесі?

Назвати сучасний український шоу-бізнес квітучим і фонтануючим новими талантами дуже складно. Все менше і менше нових імен і пісень ми чуємо в радіопередачах і бачимо на блакитних екранах. Такий застій можна пояснити не надто сприятливою ситуацією в країні, але і це не може служити виправданням. Адже справжні зірки з'являються в будь-, навіть найпохмуріші часи. Вони ж покликані нести світло людям, відволікати їх від поточних турбот і проблем, дарувати надію на краще.

Але не все так сумно на нашій естраді, адже в грудні Україна дізналася про талановитій дівчині з грецьким корінням і незвичайним творчістю - Ксанті. Її неповторна манера виконання змушує вслухатися в кожне слово, а екзотична зовнішність приковує до екранів чоловіків різного віку. Дебютний кліп співачки «Назавжди» https://www.youtube.com/watch?v=cFV7GViFjv4 стрімко набирає обертів і має всі шанси злетіти на вершину хіт-парадів. Творчість Ксанті самобутньо і неординарно, а її голос вигідно відрізняється від усього, що ми звикли чути раніше. Це смілива заявка на успіх від молодої та перспективної українки, в жилах якої тече гаряча грецька кров. Може саме ця обставина і робить Ксанті такою неповторною? Нащадки грецьких богів, опинившись тлінній землі, завжди несуть людям світло і добро.

Її творчість подібно до свіжого вітру або дзвінкому водоспаду, який покликаний розворушити тиху заводь українського шоу-бізнесу. Недолік нових імен, свіжих рішень, незвичайних напрямків особливо гостро відчувається в святкові дні, коли з екранів телевізорів на нас дивляться одні й ті ж особи, які виконують хіти минулих років. Ми нічого не має проти «ретро-винтажа», але погодьтеся, завжди приємно побачити щось нове і свіже. Саме таким своєрідним «променем в безнадійно темному» царстві нашого шоу-бізнесу і стала квітуча і свіжа Ксанті. На офіційному сайті співачки можна детальніше дізнатися про її творчість і плани на майбутнє

За статистикою найбільш привабливими для чоловіків є жінки в уніформі. Вони виглядають строго, але в той же час сексуально і незвично. Про недосяжною «стюардесі на ім'я Жанна» мріяли в сові час всі чоловіки на пострадянському просторі. Її образ надійно закарбувався в умах представників сильної половини людства, як щось повітряне, ангельське і незвичайне. «Ангел мій неземної, ти всюди зі мною» - наспівували мрійливо чоловіки, сідаючи в зручне крісло літака і думаючи про неї.

Сьогодні всі українські чоловіки отримали нову дівчину з мрій - стюардесу на ім'я Ксанті. Ця неземна красуня увірвалася в український шоу-бізнес, а точніше елегантно увійшла, як це личить справжньому неземному ангелу. Її відео робота «Назавжди» https://www.youtube.com/watch?v=cFV7GViFjv4

- Це безсумнівний і безкомпромісний хіт. У ньому співачка постає в образі суворої і місцями завзятою стюардеси - саме тієї, з таємних чоловічих фантазій, про які говорять пошепки і тільки найкращого друга. Ця смілива дівчина впевнено крокує своїми чарівними ніжками по злітній смузі українського шоу-бізнесу. І повірте, її вершини будуть піднебесними! Сексапільна стюардеса на ім'я Ксанті підкорить всі висоти, адже таланти не знають перешкод!

Своєю запальною піснею їй вдалося розворушити «заснулу» українську публіку, особливо її сильну половину. Образ сексапільної стюардеси вдався Ксанті на всі 200%, а природна харизма українки з грецьким корінням, зробила його унікальним. Ксанті буквально потрапила в яблучко, зробивши стюардесу головною героїнею свого кліпу. Така бортпровідниця гарантує пасажиру комфортний і незабутній переліт з сірих буднів в незабутній світ фантазій. Слухайте її незабутній хіт, дивіться на красиву співачку в її кліпі, дізнавайтеся більше про свою улюбленицю на її офіційному сайті http://www.ksanti.info, будьте очевидцями зародження нової зірки. Ця унікальна можливість є саме у вас і саме зараз - бути свідком початку нової епохи на нашій естраді - епохи  співачка Ксанті!

 Читати більше:


https://goo.gl/l3ZTZQ
https://goo.gl/KywY5R
https://goo.gl/wpWynB
https://goo.gl/p4xsHP
https://goo.gl/Quhskt



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.