Виставка "КИЛИМ.СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ МИТЦІ"

07 грудня 2016, 00:33
Власник сторінки
журналист
0
22
Виставка  КИЛИМ.СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ МИТЦІ
На фото - автор статьи

6 грудня в Музеї історії Києва відбулося відкриття масштабного загалЬнонаціонального мистецього проекту "КИЛИМ.СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ МИТЦІ".

Виставка "КИЛИМ.СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ МИТЦІ"
https://www.youtube.com/watch?v=5KLHh4YgW4s
6 грудня в  Музеї історії Києва відбулося відкриття масштабного загалЬнонаціонального мистецього проекту "КИЛИМ.СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ МИТЦІ".20 художників із різних регіонів нашої держави створили свої "килими". Кожен із авторів показав власне бачення традиційного мистецтва. Ідея проекту "КИЛИМ.СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ МИТЦІ"- поєднати традиційне і сучасне мистецтво. Співкуратори проекту "Килим" -  Ігор Абрамович і Олександр Соловйов. У Музеї історії Києва експозиція "Килим" триватиме до 15 січня 2017 року. Подробиці про цю непересічну подію у царині культури дивіться на каналі Ukrvіdeotravel. Лише не забувайте про наше прохання - підписуйтеся на Ukrvіdeotravel у YOUTUBE! Адже ми, друзі, працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.