Концерт "Симфонічний коктейль у стилі БЛЮЗ"

26 листопада 2016, 11:07
Власник сторінки
журналист
0
67
Концерт  Симфонічний коктейль у стилі БЛЮЗ
Автор фото - Сергей Комиссаров

"Дивувати і радувати!" Саме таким, на мою думку, є творчий девіз керівників Національної оперети України. Підтвердженням цьому - концерт "Симфонічний коктейль у стилі БЛЮЗ".


Концерт "Симфонічний коктейль у стилі БЛЮЗ"
"Дивувати і радувати!" Саме таким, на мою думку, є творчий девіз керівників Національної оперети України. Підтвердженням цьому - концерт "Симфонічний коктейль у стилі БЛЮЗ", який відбувся на сцені театру 25 листопада 2016 року. Аби взяти участь у цьому яскравому музичному  дійстві, до Національної оперети України прибув відомий австрійський музикант Флоріан Файльмайр (Florian Feilmair). Після  напружених репетицій музиканта з диригентом оркестру з.а. України Оксаною Мадараш австрійський маестро вийшов на сцену і... Поставимо тут три крапки. Адже як можна на вербальному рівні передати читачам, що таке - справжня Музика?!? Ця Музика нікого не залишила байдужим. Разом із оркестром Національної оперети України  Флоріан Файльмайр віртуозно виконував музичні твори Дж. Гершвіна,Е.Вілла-Лобаса, Е.-Л. Веббера,А.Маркеса і Д.Мійо. Одним словом, це був супер-цікавий  концерт в стилі Блюз! За що ми повинні подякувати не лише режисера-постановника, народного артиста України Богдана Струтинського, диригентів-постановників заслужену артистку України Оксану Мадараш і Володимира Врубльовського, хормейстера-постановника Сергія Нестерука, а й Австрійський культурний центр і Австрійський культурний форум, які переконали музиканта Флоріана Файльмайера знайти час у своєму щільному сценічному графіку і приїхати  до української столиці. Подробиці про підготовку до концерту "Симфонічний коктейль у стилі БЛЮЗ"  дивіться у програмі "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel. Лише не забувайте про  прохання його засновників : підписуйтеся на наш канал! Адже ми працюємо для вас! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.