Співачка XENA вшанувала пам’ять загиблих тварин на показі еко шуб

22 листопада 2016, 12:32
Власник сторінки
духовный рост
0
72
Співачка XENA вшанувала пам’ять загиблих тварин на показі еко шуб

На минулих вихідних, у Києві вперше в Україні, пройшов показ штучних шуб в рамках захисту прав тварин. Показ організували активісти веганського руху - співачка XENA та Ніна Семчишин.

«З приходом зими – мені сумно ходити у публічні місця столиці, бо я бачу дуже багато жінок одягнених у шуби. А 1 шуба – це 100-250 білок, 18 бобрів, 55 норок, 27 єнотів, 170 шиншил, 18 лисиць, 25 видр, 4 вовка, 8 тюленів, 60 куниць, 14 рисей, 7 пум, 11 борсуків, 50 тхорів, 18 собак, 25 котів. Біль тварин=мій біль. Тому я доклала максимум зусиль і організувала цей захід, щоб таким чином донести інформацію про права тварин до суспільства» - прокоментувала  XENA.

Моделі пройшлися по подіуму в шубах вітчизняного виробництва під приємну музику та відео щасливих тварин у природному середовищі.

Коли моделі залишили подіум, в залі згасло світло, співачка XENA спустилась вниз по сходах з свічкою в руках і  запалила інші свічки, які знаходились  у залі, заспівала соціальну пісню з назвою «Годі вбивати», а на екрані був продемонстрований фоторяд з портретами тварин у неволі.

«Я хотіла щоб це був не просто показ штучних шуб, а перфоманс. Спочатку присутні побачили як може бути якщо людство стане етичним, а потім якою є наша реальність, ця реальність залежить від нас, людей, їхня кров, тварин на наших руках. Часто можна почути: «Я ж нікого не вбив». Однак покупка продуктів тваринного походження – це спонсорство неволі та мученицької смерті. Свічки я запалила як знак вшанування пам’яті усіх тварин, що загинули від рук людей. Фото для демонстрації на екрані, також обирала власноруч, з акцентом на очі, щоб присутні змогли відчути весь біль, який ми люди завдаємо сусідам по планеті» - пояснила XENA.

Першому показу шуб з еко хутра висловили свою підтримку: Оксана Білозір, гурт «A.R.M.I.A», Тоня Матвієнко, гурт «REAL O», Катя Бужинська, Вадим Красноокий («Mad Heads»), Eyra, Роман Полонський, Наталія Бучинська, Ярослава Руденко, Наталія Могилевська, Анжеліка Рудницька, Vivienne Mort, Габріела Масанга, Саша Кольцова («Kryhitka»), Anna-Maria, Наталка Карпа, Натаніка та багато інших.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: мода,украинская мода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.