Співачка XENA анонсувала перший в Україні вегансьий показ мод

16 листопада 2016, 17:03
Власник сторінки
духовный рост
0
36
Співачка XENA анонсувала перший в Україні вегансьий показ мод

Небайдужа тусовка збереться у суботу, 19 листопада, о 19:00 в арт-центрі Я. Гретера, що в ТРЦ «Космополіт» (бувший ТРЦ «Більшовик») на Шулявці.

В Українському кризовому медіа-центрі відбулася прес-конференція на тему «Розвиток етичної моди в Україні». Хто не в курсі,  етична мода, це невід`ємна частина такого прогресивного нині світогляду як Веганство. 

Веганська (етична) мода заснована на виробництві одягу, взуття, сумок, вироблених без використання матеріалів тваринного походження - шкіри, хутра, вовни, шовку. Шанувальники етичного стилю носять взуття з тканин рослинного походження - коноплі, льону, бавовни та ін.

На прес-конференції натхненники і адепти етичної моди в Україні, Ніна Семчишин та відома співачка XENA розповіли про свій рух та плани на майбутнє.

«Теплий одяг має бути етичним! Ми не повинні вбивати тварин заради тепла – є багато гідних альтернатив «тваринній одежі», нічим не гірших за якістю - звернулась до присутніх Ніна Семчишин.  - Ми запрошуємо всіх бажаючих на перший в нашій країні показ етичної моди, де будуть продемонстровані чудові і стильні вироби українського виробника. Нашу акцію згодилися підтримати багато музикантів з різних гуртів, зокрема, гурт «Кокос», переможці Х-фактору та інші.

Отже, чекаємо вас у суботу, о 19:00, в арт-центрі Я. Гретера, що знаходиться в ТРЦ «Космополіт» (бувший ТРЦ «Більшовик») на Шулявці. Буде весело, цікаво й несподівано!» – запевнили організатори.

«Також під кінець року ми хочемо зробити велику акцію по збору підписів за етичний спосіб життя та етичну моду. Це має бути найбільший за довжиною лист із підписами, і ми хочемо , щоб цю декларацію підписали й найвідоміші поборники за етичну моду у світі. В мене дуже мало часу, багато ідей,  я намагаюсь встигати всюди, і це непросто.  Але я вірю, що людство неодмінно стане свідомим, та відмовиться вбивати тварин заради власних потреб», - розповіла XENA. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: мода,веганство,украинская мода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.