Дитина Бріджит Джонс 3 (2016)

14 вересня 2016, 23:27
Власник сторінки
0
46
Дитина Бріджит Джонс 3 (2016)
Дитина Бріджит Джонс 3 (2016)

Дитина Бріджит Джонс 3 (2016)

Після ромкоми «Щоденник Бріджет Джонс», став кінохітом, через три роки з'явився сіквел. Але наступна частина дуже довго йшла до глядачів. ВПС, заявивши в 2009 році про те, що сценаристи вже працюють над історією, лише у 2011-му змогла отримати згоду Рене Зеллвегер і Коліна Ферта на участь в зйомках продовження.
Незважаючи на відмову Х'ю Гранта від роботи над тріквелом, в кінці 2011 року студія Universal взяла стрічку під своє крило. Отже, героїня, звичайно, змінилася: їй вже під сорок, вона живе мріями про дитину, а замість товстих зошитів для щоденника використовує iPad. Вона вагітна, проте не знає, хто батько дитини. Цього разу актриса відмовилася набирати вагу для створення образу своєї героїні. В основі попередніх фільмів лежать романи англійської письменниці Хелен Філдінг, яка в 2013-му написала книгу про Бріджит – п'ятдесятирічної вдові з двома діточками – «Бріджет Джонс без розуму від хлопчиська». Правда, новий фільм знятий з використанням матеріалів з колонки автора, а не цього роману. Режисер третьої стрічки – авторка початку історії – Шерон Магуайр... 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.