Співоча Band'A привітала Україну з Новим роком!!

09 січня 2016, 12:06
Власник сторінки
0
102
Співоча Band A привітала Україну з Новим роком!!
Дитячий вокальний гурт Band'A: Яна Коваль, Ніка Корчинская, Диана Іваницька, Єва Бондар, Айша Ахмад.

Дитячий вокальний гурт Band'A привітав усю Україну з новим роком зі сцени на Софіївській площі на головній Ялинці Країни!!!

Вокальний гурт Band'A - зовсім нове ім'я на небосхилі українського шоу-бізу. Та за досить не великий проміжок часу ці маленькі артистки встигли підкорити широку аудиторію глядачів своїм яскравим талантом, дитячою безпосередністю, не аби якою наполегливістю!!!
Дівчата постійні учасниці різноманітних благодійних заходів, мають величезний досвід виступів на найбільших сценах країни, працювали з такими зірками як, Злата Огнєвич, Руслана, Діма Коляденко, Олександр Павлік, дует Анна-Марія та інші...
Цієї зими юним Band'иткам випала можливість привітати всю країну з найбільшої новорічної сцени країни на Софіївській площі! Як говорять самі юні артистки: "Це був найкращий концерт! Найяскравіші емоції, неймовірна кількість глядачів, і такий заряд позитивних вражень, що лишиться з нами на увесь рік!!"
"Після отримання запрошення на цей концерт, ми наполегливо готувались...Навіть вивчили декілька нових пісень, аби порадувати наших глядачів!" - говорить учасниця гурту Айша Ахмад.
" Так...А ще ми виступали з переможницею шоу "Битва Хорів" Яною Гурульовою, і співали нашу улюблену пісню про Святого Миколая..Ми дуже любимо це свято і подаруночки)" - ділиться враженнями наймолодша учасниця гурту Єва Бондар.
На сцені головної Новорічної ялинки юні  Band'итки виконали цілий блок різних пісень. Серед них як новорічні, так і зовсім нові авторські твори.
"Одну з пісень, яку ми виконували на Софіївській площі, написала талановита Харківська автор Світлана Манько. Ця пісня про нашу країну і любов до неї. Нам здається що глядачам Софіївської площі вона дуже сподобалась." - розповідають Яна Коваль та Ніка Корчинська.
"Зі сцени Софіївської площі ми вітали усю Україну з Новорічними та Різдвяними святами! Усім українцям та читачам КОРЕСПОНДЕНТ наша Band'A від усього серця бажає здоров'я та наснаги,щастя та достатку. Нехай над нами буде тільки мирне небо, а наша країна стане найкращою в світі!!!" - бажає учасниця гурту Діана Іваницька.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Banda,Новий рік,music
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.