Дмитро та Назарій Яремчуки з концертом у Львові.

12 серпня 2015, 23:16
Власник сторінки
Арт-менеджер
0
51

Заслужені артисти України Дмитро та Назарій Яремчуки з туром "Моя Україна-велика родина" у Львові.

19 вересня заслужені артисти України Дмитро та Назарій Яремчуки у Львівській філармонії  з концертом в рамках всеукраїнського та міжнародного туру “Моя Україна - велика родина”. Десятки концертів відбулися у великих та маленьких містах по всій Україні: Київ, Полтава, Черкаси, Жовті Води, Олександрія, Кіровоград, Прилуки, Житомир, Харків та багато інших. Концерти також відбувалися у військових шпиталях для поранених солдатів української армії та в зоні АТО. Весною 2015 року з туром “Моя Україна - велика родина”  Дмитро та Назарій побували в країнах Європи: Португалія (Лісабон), Іспанія (Мадрид, Барселона, Севілья, Торрев'єха, Мурсія), Франція (Париж), Італія (Салерно), Чеська республіка (Прага). Продовження триває.

Метою концертного  туру “Моя Україна - велика родина” є насамперед ствердження української національної та патріатичної свідомості в суспільстві шляхом звернення до таких важливих тем, як любов до рідної землі, Батьківщини, родини, країни, сім’ї, матері. Ці теми є головним лейтмотивом концертів і творчості Дмитра та Назарія.
Для львів'ян артисти підготували яскраву концертну програму з улюблених відомих хітів та нових пісень.
Частина коштів з концерту буде надано пораненим солдатам, які лікуються у шпиталях.

Довідка: (032) 235-89-46; 0-800-507-577.

Львівська філармонія,початок 19:00

http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://gastroli.ua/tickets/brati-yaremchuki-lviv/buy

Інформація з офіційного сайту: http://www.yaremchuk.in.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.