"ЧЕХОВ УКРАЇНСЬКОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ" ОТРИМАВ МЕДАЛЬ "ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА"

06 серпня 2015, 23:05
Власник сторінки
Журналіст
0
85
 ЧЕХОВ УКРАЇНСЬКОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ  ОТРИМАВ МЕДАЛЬ  ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА
Професор Валерій Бебик і настоятель Шаоліня Ші Юнгсінь

Національна академія педагогічних наук України відзначила медаллю "Григорій Сковорода" проф. Валерія Бебика за цикли фільмів "Історія античної філософії" та "Українська нація: характер, ідея, мрія.


«ЧЕХОВ УКРАЇНСЬКОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ» ОТРИМАВ МЕДАЛЬ «ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА»…

Валерій Бебик, «Чехов українського телебачення» (http://vbebyk-2014.io.ua/s426951/olga_sharmanska._valeriy_bebik_chehov_ukraenskogo_telebachennya), професор і «прочая…», здобув чергову нагороду за свій феноменальний цикл освітньо-наукових фільмів авторського циклу «ЦИВІЛІЗАЦІЯ INCOGNITA».

Цей авторський цикл документального кіно «короткого метру», який його творча група робить на телеканалі «ТОНІС» (див.: щонеділі о 20:00), завоював вже третю престижну нагороду.
У 2013 році «INCOGNITA», як її ласкаво звуть на «ТОНІСІ», стала кращою телевізійною програмою на ХІІ Міжнародному конкурсі журналістів «СРІБНЕ ПЕРО" (http://vbebyk-2014.io.ua/s483796/valeriy_bebik_yakiy_viyshov_u_ii_tur_shevchenkivskoe_premie_otrimav_sribne_pero-2013_i_nominovaniy_tonisom_na_teletriumf-2013).

Перед тим, у 2012 році, професор Валерій Бебик отримав золоту медаль «НЕЗАЛЕЖНІСТЬ», а члени творчої групи – почесні грамоти Київської спілки журналістів.

А в 2015 році Валерій Бебик - автор і ведучий авторського проекту «ЦИВІЛІЗАЦІЯ INCOGNITA» - за цикл освітньо-наукових фільмів «Історія світової філософії» та «Українська нація: характер, ідея, мрія» був нагороджений престижною медаллю «ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА» Національної академії педагогічних наук України (http://civilization-ua.io.ua/s1681644/avtor_proektu_civilizaciya_incognita_otrimav_prestijnu_medal_grigoriy_skovoroda).

Втім, це і не дивно, оскільки «ЦИВІЛІЗАЦІЯ INCOGNITA» та її автор тяжіють до соціально-філософського осмислення історії тисячолітньої української цивілізації, що не може не викликати захоплення українців та прогнозованої агресії різноманітних ворогів України.
Проте, команда «INCOGNITА» вельми професійно і майстерно робить свою справу по перекодуванню психіки української нації, провокуючи її на роздуми щодо своєї справжньої історії та ролі українців у світових цивілізаційних процесах.

Можливо, саме тому понад 80 фільмів «нєтлєнки» проекту «ЦИВІЛІЗАЦІЯ INCOGNITA» вже купили 15 українських телеканалів, серед яких є й самі рейтингові (http://bastion.tv/history/yak-civilizaciya-incognita-rozkrila-tayemnici-eneyidi/).

Схоже на те, що це перший випадок в історії українського документального кіно «короткого метру», коли українські фільми успішно конкурують з «Латинськими коханцями» та прогнозом погоди, а відео канал програми "TV C.Incognita" має десятки тисяч переглядів в інтернеті (https://plus.google.com/u/0/116230655438893128076/videos).

Що ж далі покаже нам «Чехов українського телебачення» у своїх насичених сенсаційними фактами і роздумами інтелектуалів фільмах?.. Просто дивимося… І думаємо… Ми того варті!..

Маргарита Булгакова,
журналістка,
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009750316534
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.