В Україні заборонять російські телесеріали!?

08 листопада 2014, 16:16
Власник сторінки
0
46
В Україні заборонять російські телесеріали!?
мітинг біля Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

6 листопада близько трьох годин тривав мітинг активістів Комітету Теле Етики з вимогою зупинення трансляції російських телесеріалів на українському телебаченні біля Національної ради з питань ТБ

6 листопада близько трьох годин тривав мітинг активістів Комітету Теле Етики з вимогою зупинення трансляції російських телесеріалів на українському телебаченні біля Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Перед початком засідання НацРади до людей вийшли її керівники в особі Голови НацРади Юрія Артеменко і першого його заступника Ольги Герасим'юк. Посадовці запевнили активістів у своєї підтримці боротьби і обіцяли сприяти заборонені ворожого контенту на українському ТВ.

Можливо, найближчим часом українська громада побачить реальні наслідки цих обіцянок на телеекранах, а тим часом на сайті НацРади закликали телеканали відмовитись від російської кінопродукції, яка розпалює ворожнечу. 

Зокрема, на  офіційному сайті НацРади зазначено, що вони позитивно оцінюють рішення каналу ICTV щодо негайного скасування показу серіалу «Агент національної безпеки». Нацрада вважає неприпустимим популяризувати в українському ефірі актора Михайла Пореченкова, а також інших російський митців, які своїми позиціями та вчинками демонструють неповагу до незалежності української держави та гідності громадян нашого країни.
 
Зараз до Національної ради надходять скарги від суспільства та громадських організацій, в яких висловлюються вимоги припинити трансляції фільмів за участі російських акторів, що не лише підтримують агресію проти нашої держави, а й беруть участь у іміджевій візуальній підтримці цієї агресії.
 
Розуміючи велику відповідальність перед українським народом та усією галуззю, ми виступаємо за саморегуляцію медіаринку в питаннях кіно- та серіального контенту. Закликаємо керівників українських телеканалів не чекати рішень державних органів, терміново прибрати з ефіру кінопродукцію російського виробництва, яка пропагує антиукраїнські настрої.
 
Ми впевнені, що менеджери, власники та керівники телеканалів обов’язково проявлять свою громадянську позицію, патріотизм у складний для країни час. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.