Є.Галич:"У минулому житті я був хіпі,а після реінкарнації, надіюсь,буду собакою"

05 листопада 2014, 11:17
Власник сторінки
журналіст
0
37

Інтерв'ю з солістом гурту О.Торвальд

Україна багата на творчими особистостями. У кожному з таких талантів є певна родзинка. Але та родзинка, яка є у нашого земляка , мабуть не зустрінеться ні в кого. Отже цією персоною є талановита людина, обдарований співак і просто класний хлопець - соліст відомого українського гурту «О.Torvald» Євген Галич.

            Білоцерківці, перегляньте своє родинне дерево, можливо Євген ваш родич? Бо народився він у нашому місті добра і проживав тут до 4 років. І саме тут маленький Женя почав свій творчий шлях. Про своє життя, вподобання та музичні сходинки Євгеній поділився з нами.

 

- У скільки років почалася Ваша творчість?
- Моє творче життя почалося у чотири роки, коли я пішов до музичної школи. Потім відвідував Будинок Культури «Росава». Згодом з родиною переїхали до Казахстану, але і там я не переставав розвиватися.

- Ким, на Вашу думку, Ви були в минулому житті і ким будете після реінкарнації?
- Не знаю, чому, але думаю, у минулому житті я був хіпі, а після реінкарнації сподіваюсь, що буду собакою. Тому що мені дуже близькі ці тварини. Вони вірні, ніколи не зраджують. І, взагалі, з усіх тварин найбільш до вподоби мені саме собаки. Тому маю надію, в наступному житті бути псом.

- У що/кого Ви вірите? 
- У Бога, дружбу, музику, красу… 
  (задумався, але подальші думки не озвучив)

Які пріоритети у Вас в житті?
- Чесність та  любов.

- Ви досягли всього, чого хотіли?

- Сподіваюсь, що ні. Тому що в мене є постійні цілі, які я намагаюсь досягати. Якщо одна ціль досягнута, то треба ставити іншу і йти до неї, щоб розвиватися і не деградовувати.

- Що або хто Вас дратує?
- В основному дратують неосвічені люди, бидлота, політики, міліція…

- Що Ви хотіли б змінити в собі?
- Хотів би бути більш організованим, більше часу приділяти важливим речам, а поменше – пустим штукам. Для мене є проблемою те, що я багато уваги приділяю тим речам, які потім, так стається, виявляються неважливими.

- Хто пише тексти до пісень?
- Більшість текстів створюю я, але у написанні віршів для останнього альбому брав участь ДЖ Полярнік. Він також написав декілька рядків і повний текст до пісні «Радіомережі»

- Що стало приводом для написання пісні «Стій»?
- Точно не памятаю. Стібалися мабуть з чогось, веселилися.

- Що Вас надихає? Маєте музу?
- Музика і є моя муза. Я пишу заради музики. Мені подобається, як робота звучить у кінцевому результаті. Тому я пишу для того, щоб отримувати композиції. А муз в мене може бути багато: дружина, батьки, брат, друзі, навколишнє середовище, миті,  які я вже пережив або хочу пережити… Але головне те, що я пишу заради музики і це круто.

 

- Які риси Ви не любите в людях?
- Ненавиджу тупість і підлість. Інфантильних людей, в яких немає цілі, вони просто пливуть за течією і нічого перед собою не ставлять. Дуже не люблю, коли люди агресивні…а також, коли в чомусь не розбираються, і намагаються сперечатися з цього приводу.

- Ви часто мрієте? Якщо так, то про що?
- Постійно. І, зазвичай, це мрії про прості речі. Зранку я мріяв про суші, виділив для цього час і з*їв їх. Про дитину зараз мрію, про майданчики для виступів і концерти в Європі. 

- Якщо це все – мрії, то які тоді плани? 
- А це і є мої плани. Мрії – плани. В мене немає нездійснених мрій. Я просто хочу досягати своїх цілей крок за кроком.

- Що побажаєте підростаючому творчому поколінню? 
- Бути собою, лишатися вірним своїм принципам, займатися музикою, а не піаром і публічністю. 

- У вас багато ворогів?
- Надіюся, що ні. Я просто думаю, що в мене багато людей, які мене не розуміють і саме через це намагаються в мою сторону якимось чином неадекватно висловлюватися.  Думаю, що ворогів немає. Намагаюся з усіма товаришувати або просто бути в нейтральних відносинах.


- Як Ви ставитеся до шалених фанатів?
- Таких «шалених» немає. А якщо навіть є, то вони просто висловлюють свою любов до нашої творчості подарунками, зустрічами, або роблять щось корисне для гурту, і я це ціную. А ті, що пищать і кричать, я не думаю, що це взагалі фани. Це персони, які просто купуються на публічність. На телеканалі М1 я був публічним і люди почали часто бачити мене по телевізору в різноманітних проектах. От як у багатьох телевізійних шоу на кшталт «Х Фактор». Люди побачили співочих талантів, купилися на публічність і «тащаться» та шаленіють по ним, а через місяць все забувається і їхня популярність втрачається. В «О.Торвальда» постійні фанати і вони думаючі – це приємно.

- Творчості яких відомих гуртів чи музикантів надаєте перевагу?
- Я ціную, коли в будь-якій музиці є рок-складова або рок-н-рольний кач. Але це може бути як рок-музика, поп-музика, RnB… головне, щоб вона качала. І коли є кач – це кльово. Якщо казати про українські гурти, то я слухаю «Океан Ельзи», «Бумбокс», «Димну суміш»… Не люблю російську музику. «Земфіра» кльова, але російський рок не слухаю. Не боюся признатися в тому, що я люблю слухати Rocknroll. Тому надаю перевагу таким виконавцям та гуртам, які є фундаментальними, наприклад «Metallica», «Red hot chili peppers», «Iron Maiden», «Sting» та інші. Також схиляю голову перед Дейвом Гролом (гурти «Nirvana», «Foo Fighters»). Він справжній і дуже крутий музикант.
 
- З музикою Ви на «ти», а як щодо книжок? Яку літературу читаєте?
- Останнім часом взагалі не читаю. Але останнє, що я читав – не художня література. Це були книги про музику, про якийсь гурт, про розвиток сучасної музики,  або взагалі «Основи менеджменту». Зараз хочу заставити себе читати поезію. Це розвиває писемну здібність і для мене це було б дуже корисним. Та, на жаль, для цієї справи немає часу. Але якщо є вільна година, то я не можу собі дозволити просто полежати і почитати книгу. З часом я обовязково це надолужу і посмакую читанням поезії.

- Яке Ваше ставлення до націоналізму?
- До патріотизму я ставлюсь добре, до націоналізму – навпаки. Тому що націоналізм це радикальний метод виявлення своїх поглядів та ідеології. А патріотизм поважаю і ціную за те, що це є просто любов та повага до своєї країни, а не навязування своєї точки зору. Націоналізм диктує нищити іншу націю на своїй території. Взагалі, радикальні методи я ціную тільки в тому випадку, коли вони направлені на добрі наміри. Якщо потрібно стояти за Україну – я залюбки, а якщо стояти проти людей, які є твоїми співмешканцями, проти інших націй чи держав – я проти націоналізму.

- Чи маєте шкідливі звички?
- Я лінивий бо зранку не можу прокинутись. Думаю, що шкідливою звичкою є те, що я нестабільно «хаваю» або їм що попало. Тому хочу навчитися нормально їсти і мати здоровий раціон. Якщо казати про шкідливі звички типу наркотики, алкоголь та сигарети, то я це вже давно переріс і переварив у собі і позбавився їх.

- Полюбляєте дивитись філими? І чи не хотіли б самі побувати в шкурі актора?
- В мене був досвід зніматися в українському серіалі під назвою «Щоденники темряви» і мені не сподобалось. Хоча я над цим працюю і хотів би знятися у фільмі, де я буду грати людину, над якою всі сміялися, але вона мала якісь надприродні здібності. І коли всі дізналися про це, його почали поважати і боятися образити. 
 
Стосовно останніх переглянутих фільмів, які мені сподобались, то я можу сказати, що сподобався фільм «Чак» з Джастіном Тімбрлейком, «Дім» де Богданом Ступкою. І найяскравіший, який я довго не хотів дивитися
 

Якби можна було обирати обставини, за яких людина помирає, що вибрали б?
Навіть не знаю, мабуть хотів би померти старим дідусем у родинному колі… Але не хочу, щоб мої похорони були дуже траурними і в морі сліз. Хочу, щоб ця церемонія була типу в стилі гавайської вечірки чи щось таке. (сміється) Бо не треба за мною жалкувати, ліпше просто радуватись, що от був такий класний чувак Женя… ну помер, то помер.

 

Вікторія Гайдук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.