TARAS VOLYN. Ukrainian Fashion Week

19 жовтня 2014, 00:51
Власник сторінки
журналист
0
73

Стартував 35-й Ukrainian Fashion Week! Захід обіцяє вразити новими обличчами, формами, стилями й найголовніше - особливою чуттєвістю. Фільми, покази, лекції, презентації - все це далеко не весь список

Одим з найочікуваніших заходів тижня моди є показ нової весняно-літньої колекції молодого українського дизайнера ТАРАСА ВОЛІНА. 

волин

Як відомо бренд TARAS VOLYN було засновано в 2013 році. Завдяки високому рівню роботи уже в 2014 році молодий дизайнер став переможцем конкурсу DESIGNIT. 
Емоційність, схвильованість за складну ситуацію країни наштовхнули молодого перспективного Тараса Воліна працювати, творити з особливою чуттєвістю. Натхненний світлими людськими якостями дизайнер створив коллекцію, що покликана дарувати впевненість, привабливість та справжнє задоволення.
Колекція весна-літо 2015 яскраво відрізняються особливою легкістю, витонченістю й чистотою ліній. Не дивно, адже Тарас Волін працює винятково з італійськими й французькими тканинами висої якості. Для роботи дизайнер використовує декілька видів натурального шовку: крепдешин, шифон, дюпон, бавовна. Ці тканини не лише якісні й практичні у використанні, але й приємні на дотик. Одяг не приковує занадто багато уваги, різняться галантною стриманістю й відмінно підкреслюють достоїнства жінки. 

Показ відбудеться 19.10.2014 о 18:00 в Мистецькому Арсеналі ( вул. Лаврська, 12 - 14). 
Варто побачити красу на власні очі!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: стиль,показ,дизайнер,колекция,украинский дизайнер,Український тиждень моди,український одяг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.