Колишній "Зав. гар" - горе майбутнє освітян Деснянського району!

31 липня 2014, 14:37
Власник сторінки
0
243
Колишній  Зав. гар  - горе майбутнє освітян Деснянського району!
Ганебний стан підземних гаражів

Деснянський район

«на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син і буде мати,
І будуть люди на землі…»


«Та читайте од слова до слова,
Не минайте ані титли,
Ніже тої коми,
Все розберіть… та спитайте»


Тарас Шевченко


Батьківський комітет закладів освіти Деснянського району міста Києва вже вкотре звертається до громадськості та представників нової демократичної влади з проханням допомогти у вирішенні питання недопущення призначення на посаду начальника управління освіти Деснянського району Гончарова Геннадія Юрійовича, яскравого представника попередньої корупційної кримінальної влади.

Зазначаємо, що при «горе-владних попередниках» Гончаров Г.Ю. обіймав посаду керівника комунального підприємства «Автотранспортник», та завідував підземними гаражами Деснянського району.

Довівши довірене йому підприємство майже до банкрутства, про що свідчить зовнішній вигляд будівель гаражів (фото нижче), одіозний чиновник, заручившись обманним шляхом підтримкою нового керівництва району, планує зайняти посаду очільника районного управління освіти з метою задоволення своїх особистих меркантильних цілей.

На зорі своєї кар’єри Гончаров займався підприємницькою діяльністю в сфері оптового продажу продуктів харчування, напоїв та тютюнових виробів. Саме тому в його планах, користуючись знайомствами з бізнесу, реалізовувати корупційні схеми, здійснюючи поставки продуктів харчування для вихованців дитячих садочків та учнів загальноосвітніх шкіл району через «свої» приватні фірми, як наприклад, МП «Шарман», ППФ «ТСТ», ТОВ «Вавос», ТОВ «Будмонтажсервіс», де Гончаров Г.Ю. займає посади керівника, а в останньому товаристві – засновника.

І на часі, майбутнє наших дітей, їх духовний та моральний розвиток, освіченість, людяність, матеріальний та емоційний стан вчителів та вихователів буде залежати від колишнього «зав. гару» без належної освіти та досвіду роботи, тим паче – затятого представника «попередників».

Варто зазначити, що Гончаров є відомим хуліганом по лінії правоохоронних органів та є частим фігурантом у справах по статтях «дрібне хуліганство» та «тілесні ушкодження».

Так, у жовтні 2013 року Гончаров, маючи статус державного службовця, завдав тілесних ушкоджень відвідувачу Деснянської районної адміністрації. У тому ж місяці здійснював керування мотоциклом «Хонда» в центрі Києва з підробними документами, про що свідчить відповідний рапорт Державної постової служби.

На сьогоднішній день, як нам повідомили надійні джерела в правоохоронних органах, до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22 липня 2014 року внесено відомості про кримінальні правопорушення за номерами №№ 31974, 31975, скоєні майбутнім керівником освітян Гончаровим Г.Ю. Наразі проводиться активна робота з досудового слідства.

Не дивно, що батьки, вчителі та вихователі закладів освіти Деснянського району мають великі сумніви стосовно компетентності Гончарова, його моральних та духовних якостей, і тому висловлюють свою недовіру майбутньому «горе – керівнику».

Сподіваємось на підтримку та допомогу представників нової влади у вирішенні цього болючого надзвичайно важливого питання, та прийняття єдиного правильного рішення щодо недоцільності призначення Гончарова Геннадія Юрійовича на посаду начальника управління освіти Деснянського району міста Києва.


Батьківський комітет

закладів освіти Деснянського району

міста Києва                                                                               31.07.2014


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: власть,школа,корупція,Київ,освіта,Деснянський район,узурпація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.