Композитор Ніколо установив діагноз Бучинській і прихильникам ПР

10 липня 2014, 11:38
Власник сторінки
0
492
Композитор Ніколо установив діагноз Бучинській і прихильникам ПР

На своїй персональній сторінці у соціальній мережі Facebook композитор Ніколо Петраш поширив два цікавих пости. У одному із постів він установив діагноз прихильникам Партії регіонів, а у іншому порівн

На своїй персональній сторінці у соціальній мережі Facebook композитор Ніколо Петраш поширив два цікавих пости. У одному із постів він установив діагноз прихильникам Партії регіонів, а у іншому порівняв Наталію Бучинську з Аллою Пугачовою. Фанати вважають її Героєм України! Скрін-шоти додаю.

Такі дії оточення співачки Наталії Бучинської, а точніше висловлювання такого змісту обурюють! Висловлювання «Докричались) Жизнь прожили а ума палата.....Что посеешь то и по жнешь....а теперь - Приютите нас львовяне.........», також відноситься і до Бучинської, яка виступала на заходах організованих регіоналами!

У той час, коли режим Януковича косив Євромайдан, ЗМІ поширювали інтерв’ю Бучинської, у якому артистка ділилася планами по завоюванню Росії, про дует з Кобзоном. За інформацією з оточення співачки є така версія, що артистка сплатила Кобзону 50 000 баксів за дуетну роботу. Перевірити цю інформацію, мабуть, не можливо!

Чому Бучинська виправдовується і заперечує той факт, що підтримувала антимайдан? Результат усім відомий! Можливо співачка заперечить і те, що вона брюнетка?

Як сказав у своєму пості Ніколо, що посієш те й пожнеш… Скажу і я з цього приводу таке:

Хочу пролити світло на присвоєння державних звань та нагород у сфері культури, правоохоронних органів, благодійності, вручення квартир за державний бюджет, а значить коштом платників податків… Особисто я подав заяви до Адміністрації Президента України, Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ України з вимогою провести перевірку правомірності надання «манни небесної» співачці. Надаю для підтвердження світлини заяв.

Останнім часом, оточення співачки Бучинської перейшло припустиму межу та дозволяє собі дуже багато, можу зробити відповідні висновки, що не все там чисто і є приводи для хвилювання, як самій Наталії, так і менеджменту та прихильникам!

Зараз співачка працює над піснею «За белыми метелями», яку майже з рота вихватила у іншого артиста, запропонувавши авторові потрійний гонорар.

«Сейчас я работаю над новой песней «За белыми метелями», написанной нашим замечательным композитором Виталием Волкомором. Песня мне и моей команде очень нравится, музыкальные критики прогнозиру­ют, что она будет очень успешной, так как запомина­ется с первого прослушивания и ее хочется напевать. Надеюсь, прогнозы сбудутся! – ділиться Бучинська своїми планами на майбутнє журналістам «АртМозайки».

                     У тому ж інтерв’ю Бучинська розповідає подробиці приватного життя: любить рибалити, валятися на дивані і дивитися зомбоящик, шаритися в інтернеті та тусуватися з друзями!

                     «Иосиф Кобзон — это действительно живая легенда и настоящий артист. Я всегда говорю, что выше Кобзона только Кобзон. Это настоящий про­фессионал в искусстве, человек-слово. Если Иосиф Давыдович сказал, он непременно это сделает без всяких, как у многих случаются, форс-мажоров. Мы спели очень красивую песню с глубоким смыслом, сняли хороший видеоклип в Санкт-Петербурге. И однажды Иосиф Давыдович после исполнения «Последней любви» полушутя сказал такую фразу: «Дай Бог старому клену спеть с тобой еще». И я очень счастлива, что могу в любой момент услышать его голос и спросить сонет. У Иосифа Давыдовича можно очень многому поучиться. Он является примером для артистов. Однажды перед выходом на сцену мы вместе стояли и я сильно волновалась, такое чувство, как перед государственным экзаменом, — Иосиф Давыдович посмотрел на меня и спросил: «Переживаешь? Я тоже. Значит, я этим еще живу, значит, я все правильно делаю. Если артист не переживает перед своим выхо­дом, значит он не артист». Самый любимый совет от мэтра нашей эстрады и его прекрасной жены Нелли: главное — оставаться самой собой и ни под кого не подстраиваться - Бучинська розповідає, який Кобзон молодець».

                     А тим часом, «видатні» діячі типу Валентини Матвієнко, Йосипа Кобзона та інших, яким Україна дала життя, сьогодні поливають її брудом. Наталія Любомирівна, а чого чекати від Вас?

                    

Використані фото: сторінка Ніколо Перташ у FB, оф. сайт Бучинської

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.