Популізм українських виконавців

14 червня 2014, 21:53
Власник сторінки
0
63

Кліп Лорак "Мальви" - найбільша помилка співачки.

Події останніх місяців в Україні народили нові українські патріотичні шлягери. Наприклад, вже народною стала пісня «Горіла шина». До глибини душі торкає нова пісня гутру Тарута. Але є й інші «витвори». Найновіше творіння – кліп Ані Лорак про Мальви. Ніби й бере ця пісня за душу. Але у виконанні Софії Ротару. А от від співу Лорак мені чомусь гидко.
По-перше, текст написаний Богданом Гурою, мелодія – Володимиром Івасюком у далекому 1975 році, а першою виконавицею пісні була Софія Ротару. Ідея кліпу (величезний екран та біла сукня виконавиці) – повторює кліп 2012 року відомої американської співачки. Та й саме наповнення відео ряду – кадри з Майдану – які й досі викликають сльози у всіх українців. Навіщо компонувати все це, як не для піару?
Ані Лорак нічого нового не придумала і тепер хизується новим витвором. Вже мовчу про те, що вона була проти ідей Євромайдану.
Як на мене, піаритись на таких речах – найгірше, що можуть робити артисти…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Ани Лорак,Україна,пісня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.